ВДЪХНОВЕНИ ОТ ГРИЖАТА ЗА КОСАТА

С лаборатории разположени в Барселона, LAKME отразява и въплащава Средиземноморския начин на живот.  Вдъхновени от стойности като ентусиазъм, артистизъм и природосъобразен начин на живот, ние създадохме линия продукти за коса, които са в хармония с технологиите и природата. Повече от 300 са продуктите произвеждани от LAKME, използвани от професионалистите в над 70 държави, на всички континенти.

 

ПРИРОДАТА - НАШИЯТ ОСНОВЕН ИЗТОЧНИК НА СУРОВИНИ

Само най-добрите естествени суровини са достатъчно добри. Нашите лаборатории проверяват и селектират всички природни съставки до съвършенство. Използваните технологии позволяват да внедрим и използваме заедно, както последните световни открития в областта на грижата за коса, така и традиционните, класически методи.

 

НАШАТА ГОРДОСТ - ФОРМУЛАТА НА LAKME:
HIGH AFFINITY SYSTEM (H.A.S.)®

Система за високо сходство

Благодарение на специалистите работещи в нашите лаборатории, създадохме системата H.A.S.®
За да бъде ефективна  H.A.S.® е базирана на три основни сходства:

 

1. Сходство на протеина: използват се само протеини, чийто състав е сходен с този на косата, за да може косата да ги асимилира като свои собствени.


2. Молекулярно сходство: използват се активни съставки на молекулярно ниво, за да се проникне навътре във фибрите.

3. Електростатично сходство: частиците се зареждат с положителен заряд. По този начин те попълват молекулите с отрицателен заряд, които се намират в увредената вследствие на Слънцето или топлинна обработка коса.


Всички продукти, произведени от LAKME, са създадени в съответствие на систематa H.A.S.® .