COLOR STAY - За боядисана коса

Линията COLOR STAY е формулирана с киселинно рН, което запечатва люспите на кутикулата и защитава кортекса от външни агресори и увреждане. Комбинацията с активен антиоксидант, извлечен от слънчогледово семе, защитава боядисаната коса от вредното въздействие на слънцето и предотвратява загубата на цвят.
Прочети повече

DEEP CARE - За суха и изтощена коса

Серията DEEP CARE е предназначена за дълбоко преструктуриране на сухата и изтощена коса, благодарение на възстановяващата формула, която прониква в сърцевината на космените влакна. Нейната ефективност се състои от два елемента: високата концентрация на серамиди и абисинско масло.Серамидите са вътрешни структурни липиди, намиращи се между клетките на кутикула и гарантират тяхното свързване. Серамидите ефективно предпазват косата, като естествено проникват между клетките...
Прочети повече

BODY MAKER - За обем

Увеличете обема и противодействайте на гравитацията със серията BODY MAKER. Натуралният кератин, с който е обогатена формулата, осигурява трайно подхранване, здравина и устойчивост на накъсване, обем и дълготраен стайлинг.
Прочети повече

CURL UP - За къдрава коса

Серията CURL UP е формулиранa с киселинно рН, което запечатва кутикулата и запазва естествената форма на косата. Обогатена с екстракт от мед, който овлажнява фибрите на косъма в дълбочина и възстановява увредените краища. Тази основна съставка се прикрепя към косата с помощта на своя електростатичен заряд, което й позволява да работи ефективно върху фибрите на косъма, правейки косата гладка и лъскава....
Прочети повече

STRAIGHT - За изглаждане

Линията STRAIGHT е обогатена със серамиди, които имат изглаждащи и реструктуриращи свойства, правят косата по-мека и й придават безупречен блясък.Екстракт от ливадина предпазва косата от увреждане от сешоари и преси, възстановява еластичността и предотвратява загубата на влага в косъма.Комбинацията от двете съставки видимо подобрява мекотата на косата и нейната управляемост.
Прочети повече

SUN CARE - За защита от слънцето

Серията SUN CARE съдържа филтри с висок афинитет към космените влакна, които осигуряват дълготрайна защита от UVA и UVB лъчи. Формулата е обогатена с витамин Е, който е мощен антиоксидант, защитава косата от свободните радикали и предпазва липидите и протеините на косата от увреждане.Маслото от монои регенерира сухата и изтощена коса и придава неотразим блясък и мекота. Резултатите са незабавни и...
Прочети повече

EXTREME CLEANSE - За дълбоко почистване

Формулата на шампоана EXTREME CLEANSE почиства дълбоко, тонизира и освежава. Освен това, шампоанът предотвратява наслагването на замърсители от околната среда.Обогатен с плодови киселини и зелен чай, той придава естествен блясък и омекотява фибрите на косъма. Регулира омазнаяването на косата и скалпа.
Прочети повече

GENTLE BALANCE - За всеки тип коса

GENTLE BALANCE е шампоан без сулфати, обогатен с органичен екстракт от акай, който има заздравяващи и хидратиращи свойства. Формулата без сулфати прави продукта биоразградим.Съставките, използвани в GENTLE BALANCE са натурално извлечени и биологично отглеждани във ферми.Основните съставки на шампоана са съвместими с кожата и много нежни, съобразени с естественото ниво на рН на кожата. Антиоксидантните и тонизиращите свойства на маслото от...
Прочети повече

ULTRA CLAIR - Тониращи за руса коса

ULTRA CLAIR е серия специално създадена за изрусени, естествено руси и бели коси, които неутрализират жълтите оттенъци и придават на русата коса чист и сияен студен оттенък. Продуктите обогатяват, овлажняват и съживяват косата. Серията е обогатена с екстракт от седеф, който допълнително омекотява, хидратира и възстановява чистотата и естествения блясък.  
Прочети повече

ULTRA GOLD - Оцветяващи за коси в златни тонове

Серията ULTRA GOLD е създадена за подсилване на цвета и блясъка на златно русите коси. Обогатена с екстракт от кехлибар, който укрепва фибрите на косъма и защитава косата от стреса околната среда и свободните радикали.
Прочети повече

ULTRA COPPER - Оцветяващи за коси в медни тонове

Серията ULTRA COPPER е обогатена с масло от шафран от Океания, което компенсира загубата на цвят. В резултат, цвета възвръща своя блясък, яркост и наситеност, а косата остава мека и хидратирана.
Прочети повече

ULTRA RED - Оцветяващи за коси в червени тонове

Серията ULTRA RED е обогатена с екстракт от корал, който е с високо съдържание на калций и притежава мощни хидратиращи свойства. Екстрактът от корал предотвратява загубата на цвят и доставя олигоементи и хранителни вещества, необходими за постигане на мека и хидратирана коса.
Прочети повече

ULTRA BROWN - Оцветяващи за коси в кафяви тонове

Серията ULTRA BROWN съживява и защитава боядисаните в кестеняво коси. Обогатена с екстракт от какао - съставка с антиоксидантни свойства, която предпазва косата от UV лъчите и стреса на околната среда.
Прочети повече

ULTRA VIOLET - Оцветяващи за коси в лилави тонове

Серията ULTRA VIOLET подсилва боядисаните във виолетови тонове коси. Обогатена с екстракт от лавандула, който омекотява косата и я предпазва от свободните радикали и стреса на околната среда.
Прочети повече