Серията LAKME TEKNIA Scalp Care е създадена на базата на ново иновативно проучване, което показва, че скалпът ни представлява отделна  и  уникална екосистема. Всяко нарушение в баланса на тази екосистема води до дисфункционалност на скалпа, която се проявява под формата на пърхот, косопад, прекомерно омазняване или сухота и чувствителност.  

Перфектният баланс между косата и кожата на главата е водещата философия на линията LAKME TEKNIA Scalp Care. Със своя иновативен подход тя отстранява първопричината за появилия се проблем и разкрива пътя към здравата и видимо възстановена коса. Ключовата съставка в линията и единствен на пазара пробиотичен комплекс BIOME OLÉOACTIF®, доказано насърчава растежа на полезни бактерии за сметка на патологичните, като ефективно защитава и предпазва скалпа от тях, което осигурява оптимална среда за растеж на красива коса.


Серия VITAL предлага стимулиращи и ревитализиращи продукти, които предотвратяват косопада и възстановяват жизнеността на чупливата и девитализирана коса.

89% ПО-МАЛКО КОСОПАД

52% ПОВЕЧЕ КАПИЛЯРНА ПЛЪТНОСТ

Стимулиращ мицеларен шампоан против косопад LAKME Teknia Scalp Care Vital Shampoo 300 мл
Спрей за стимулиране на фоликулите и против косопад LAKME Teknia Scalp Care Vital Lotion 150 мл