BIO ARGAN - Хидратираща грижа против накъсване

Линията, която сложи край на цъфтежа - Lakme k.therapy Bio Argan. Златната серия на Lakme е обогатена със 100% био арган, който дава на косата интензивна хидратация, възстановява уврежданията и намалява цъфтежа и накъсването.
Прочети повече

ACTIVE - Против косопад

Серията k.therapy Active е създадена специално за слаба, крехка или девитализирана коса, която се бори срещу косопада и стимулира растежа. Активната съставка PROCAPIL ™ е с доказана ефикастност срещу косопада. В съчетание с маслинови листа и витамини, действа на различни нива, за да стимулира растежа на косата и да възвърне нейната плътност.
Прочети повече

REPAIR - Грижа за суха коса

k. therapy Repair е серия интензивна грижа за дълбоко възстановяване и подхранване на сухата и увредена коса. Активната съставка на серията е богатият Acqua-Oil комплекс, който комбинира подхранващите свойства на маслата от макадамия и бабасу и дълбоко хидратиращите свойства на HYDROMANIL ™.
Прочети повече

PURIFYING - За мазна коса

k.therapy Purifying е серия, създадена специално за мазна коса. Молекулата SEBARYL ™ е с доказана ефективност при регулирането на себума, а екстрактите от бамбук и репей имат стягащи свойства.
Прочети повече

PEELING - Против пърхот

k. therapy Peeling е серия за лечение на пърхот при сухи и мазни коси. Молекулата OCTOPIROX™ е с доказана ефективност против пърхот. Комбинацията от пречистващите свойства на екстрактите от розмарин и сандалово дърво, почистват и тонизират кожата на главата, като в същото време премахват пърхота и предотвратяват повторната му поява.
Прочети повече

SENSITIVE - За чувствителен скалп

k. Therapy Sensitive е серия, създадена специално за чувствителен или раздразнен скалп. Натуралните активни съставки от памук, алое вера и бизаболол имат успокояващи и релаксиращи свойства.
Прочети повече