Lakme е компания, вдъхновена от красотата!

Косата е основен елемент от нашата личност. Здраве, благосъстояние и търсенето на индивидуален външен вид са основните ценности, които ни водят към естествената красота на косата.

Lakme е плод на нашия опит, страст и познания в областта на козметичните изследвания. Екип от професионалисти с една обща цел: да посветим усилията си в изграждане на този амбициозен проект, с който да приложим нашата визия за фризьорството, чрез разработването на козметични продукти за грижата и красотата на косата.

Lakme е основана през 1996 г. от хора, които няколко поколения наред са свързани със света на фризьорството. Основната цел е търсенето на максимално качество и висока ефективност на продуктите.

Още в самото начало Lakme създава високотехнологична лаборатория и оттогава тя се характеризира с новаторски дух, техническо съвършенство и международен профил.

Много скоро, Lakme печели широко признание. Специалисти оценяват качеството и високото ниво на продуктите, което дава същото отражение и върху работата с клиенти, дизайна и опаковките.

Към момента Lakme се гордее с над 300 продукта, използвани в професионалните фризьорски салони в над 70 страни по света и присъства всяка година в най-важните международни панаири. Благодарение на непрекъснатото търсене и създаване на нови формули, техники и стилове, вдъхновени от най-новите постижения във фризьорството по цял свят, Lakme се развива и разраства постоянно.